×

Ons leesbrillen spaarprogramma

Voor onze trouwe klanten hebben wij een leesbrillen spaarprogramma. Wilt u ook voor korting sparen?

Maak dan een account bij ons aan en u bent automatisch lid van ons leesbrillen spaarprogramma. U kunt beginnen met sparen wanneer u maar wilt, hoe eerder u start met sparen, hoe meer punten u verzamelt. Voor elke euro die u aan producten op onze website besteedt, ontvangt u automatisch 1 punt. Het spaarprogramma verloopt volledig automatisch. Ofwel, bij een geplaatste bestelling worden de punten automatisch bijgeschreven op uw account.

Wat is 1 spaarpunt?

1 spaarpunt heeft een kortingswaarde van 5 Eurocent. Heeft u dus 100 punten gespaard, kunt u 5 Euro korting ontvangen bij uw bestelling. Uw gespaarde punten zijn niet in te wisselen voor geld, het is een kortingsbedrag voor op www.lezen123.nl

Hoe wissel ik mijn spaarpunten in?

Wanneer u gaat afrekenen, ziet u hoeveel punten u tot op heden heeft gespaard. U selecteert bij het afrekenen of en hoeveel punten u wilt inzetten bij de te plaatsen bestelling. Direct wordt de korting verrekend en uw spaarpunten afgeboekt. U kunt dan ook steeds zelf kiezen of u de korting pakt, of wilt verder sparen. U hoeft niet alle punten in te zetten, maar kunt ook kiezen of u een deel inwisselt.

Regelmatig zetten wij acties op waarmee u extra punten kunt krijgen. Houd ons daarom in de gaten. Wilt u iemand uw punten cadeau doen? Neem contact met ons op en we maken het in orde.

Hoeveel spaarpunten heb ik?

Wanneer u in uw account inlogt kunt u bij “mijn account” uw aantal punten inzien.

Mocht u vragen hebben over ons spaarprogramma, schroom niet contact met ons op te nemen: 0168 - 321 780 of info@188.166.116.195